Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας Τοπαλούδη: «Αυτοί κάποτε θα βγουν, εμείς είμαστε ψυχικά νεκροί»

Πατέρας Τοπαλούδη: «Αυτοί κάποτε θα βγουν, εμείς είμαστε ψυχικά νεκροί»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αισθάνθηκα μια στιγμιαία ψυχική ανακούφιση – είχαμε την αγωνία για τα ελαφρυντικά βέβαια»: με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη την ψυχική του κατάσταση, λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που ήταν καταδικαστική για τους δολοφόνους της κόρης του.

Ωστόσο, σημείωσε ότι «λέω στιγμιαία γιατί εμείς έχουμε μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε.

Αυτοί θα βγούνε κάποια στιγμή, αλλά εμείς θα είμαστε μια ζωή ψυχικά νεκροί», ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει «τους ήρωες του δικαστηρίου, τους δικαστές τους ενόρκους και την κα εισαγγελέα. Στάθηκε στο ύψος μέχρι τον ουρανό εκεί που βρίσκεται η Ελένη».

«Εχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης και ευχαριστούμε πολύ όλους» κατέληξε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ έξω από τη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και μέλη οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που φώναζαν συνθήματα.

Εισαγγελέας θα διερευνήσει τον ρόλο ψυχιάτρου σε γνωμάτευση του 23χρονου Ροδίτη

Στο μεταξύ, να διαβιβάσει στην εισαγγελέα πρακτικά και αντίγραφα της απόφασής του προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν ψευδή βεβαίωση από ιδιώτη ψυχιάτρου στη συνταγογραφηση συγκεκριμένου σκευάσματος στον 23χρονο καταδικασθέντα Ροδίτη, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ακόμη αποφάσισε να διαβιβάσει αντίγραφα της απόφασης του στην εισαγγελία και για να διερευνηθεί τυχόν ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό.

Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή δια του Αλέξη Κούγια δήλωσε ότι θα μηνύσει για ψευδή κατάθεση τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη όπως και δυο μάρτυρες της υπόθεσης.

Ακόμη, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και κατά δυο ψυχιάτρων για ψευδή βεβαίωση που γνωμάτευσαν για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου Ροδίτη.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει να διαβιβαστούν στην εισαγγελία αντίγραφα της απόφασης του δικαστηρίου προκειμένου να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες συγγενών των δυο κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, είχε ζητήσει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του πατέρα και της γιαγιάς του 23χρονου Ροδίτη, όπως και της αδελφής του 21χρονου αλβανικής καταγωγής.

Ακόμη, η εισαγγελέας είχε ζητήσει να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης από τον ιδιώτη ψυχίατρο ο οποίος φέρεται να άλλαξε τη συνταγογράφηση φαρμάκων του Ροδίτη. Ως προς το τελευταίο αυτό σκέλος το δικαστήριο δέχθηκε την πρόταση της.

«Καμία άλλη δολοφονημένη ποτέ μη ξεχαστεί τι κάνανε στην Ελένη»… αυτό το σύνθημα που φώναζαν επί ώρα έξω από το Εφετείο της Αθήνας, άτομα που έχουν συγκεντρωθεί για να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Σε λυγμούς ξέσπασε η μητέρα του θύματος φωνάζοντας τέρατα στους δυο κατηγορούμενους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr