ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
Ιορδανία: Ταυτοποιήθηκαν οι μακελάρηδες στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου - Πρώτοι εξάδελφοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία κρατούμενη έβαλε φωτιά στο στρώμα της σε ειδικό δωμάτιο της παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή και στο δωμάτιο έσπευσαν μέλη του προσωπικού ασφαλείας του νοσοκομείου, που κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν πάρει διαστάσεις.
Η γυναίκα είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τρεις άνδρες, στην περιοχή Σαγέικα Αχαΐας, για συμμετοχή σε σπείρα που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Πάτρα και στην Αττική.
Μετά την απολογία της στον ανακριτή είχε κριθεί προφυλακιστέα, και στη συνέχεια, για λόγους υγείας, διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.























































