Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη της Μεσσηνίας

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη της Μεσσηνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ανήλικος Έλληνας και ένας 24χρονος Γεωργιανός είναι -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- οι ύποπτοι που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας, τη νύχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, βρίσκονται και οι δύο στα χέρια της Αστυνομίας και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες οι δράστες έχουν ομολογήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε πως ο άτυχος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Ζαχαρόπουλος στραγγαλίστηκε με το πουκάμισο που είχε βρεθεί τυλιγμένο στον λαιμό του, ενώ έφερε και τραύματα από βαρύ αντικείμενο, πιθανόν κάποιο μαγειρικό σκεύος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, υπόθεση ανθρωποκτονίας 54χρονου ιερωμένου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (16.2.2014) το πρωί, με τραύματα στο κεφάλι, εντός της οικίας του στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος Έλληνας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες (17.2.2014) το βράδυ, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες αφού μετέβησαν στην οικία του 54χρονου, τις βραδινές ώρες της 15/16.2.2014, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ενδύματος του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ξανά απέναντι στον Μητσοτάκη – Αυτή τη φορά για τον γάμο ομόφυλων (βίντεο)

Καλαμάτα: Θρήνος για τον 40χρονο επισμηναγό – Έρευνες για τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου

Ο Νίκος Δένδιας κήρυξε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον επισμηναγό Κωστέα

Καλαμάτα: Ήταν η τελευταία πτήση του επισμηναγού πριν αποστρατευτεί – Θρήνος για τον Επαμεινώνδα Κωστέα

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός ο πιλότος του εκπαιδευτικού Τ-2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr