ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα μήνυμα – παγίδα κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα.
Το μήνυμα έρχεται από τον αριθμό +17142664594 και αναφέρει «Σε είδα στην καφετέρια και μου άρεσες πολύ. Ο Σάκης μου έδωσε τον αριθμό σου. Είμαι η κοπέλα που σε κοίταζε επίμονα. Θα χαρώ να τα πούμε. 6943544569».
Σύμφωνα με τα διάφορα forum, αλλά και μία άτυπη επικοινωνία που είχε το Flashnews με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πρόκειται για μηνύματα που ψαρεύουν τους χρήστες προκειμένου να καλέσουν στο νούμερο με κίνδυνο να χρεώσουν το τηλέφωνο τους.
Σε επικοινωνία με εταιρία κινητής τηλεφωνίας η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει κάποια χρέωση για την λήψη του sms αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο χρήστης να καλέσει πίσω.























































