Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκλεβαν φορτηγά και τα έκαναν… ανταλλακτικά

Έκλεβαν φορτηγά και τα έκαναν… ανταλλακτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Μενίδι, Φορτηγά,

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε φορτηγά και στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσαν στο Μενίδι και διέθεταν προς πώληση τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στο Μενίδι συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 47χρονος Έλληνας και ένας 42χρονος Πακιστανός και αναζητούνται πέντε επιπλέον συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους είχαν συστήσει το τελευταίο δίμηνο εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός μάντρας εμπορίας μαρμάρων-γρανιτών, στις Αχαρνές, ιδιοκτησίας συνεργού τους που αναζητείται και διέθεταν προς πώληση τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν οι κλοπές οκτώ (8) φορτηγών, τα οποία είχαν αφαιρέσει από τη Μεταμόρφωση, τη Νέα Φιλαδέλφεια, την Πεύκη, το Περιστέρι, τη Νέα Χαλκηδόνα, το Ίλιον και τις Αχαρνές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της μάντρας βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το επάγγελμα που αποφεύγουν όλοι – Δίνουν μισθούς χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν το επιλέγουν

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr