Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έκανε λαθρεμπόριο ποτών (φωτογραφίες)

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έκανε λαθρεμπόριο ποτών (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της αστυνομίας ότι ανάμεσα στα τρία άτομα που συνελήφθησαν για εισαγωγή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας λαθραίων αλκοολούχων ποτών από τη Βουλγαρία ήταν ένας Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Σε έρευνα φορτηγού που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τη λαθραία διακίνηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 φιάλες αλκοολούχων ποτών
ενώ στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως προπομπό, κατασχέθηκαν 3.925 ετικέτες αλκοολούχων ποτών.

Την σπείρα αποτελούσαν δύο Βούλγαροι, ηλικίας 53 και 50 ετών, καθώς και ο 41χρονος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί «Τελωνειακού Κώδικα» και «Πλαστογραφία».

Μετά από εντοπισμό στην Εγνατία Οδό και διακριτική επιτήρηση του φορτηγού, όπου επέβαιναν οι δύο Βούλγαροι και του αυτοκινήτου, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός και οδηγούσε ο 41χρονος Αξιωματικός, ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση ακινητοποίησης τους.

Από τις αστυνομικές έρευνες, προέκυψε ότι και τα δύο οχήματα σχετίζονται με την εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων αλκοολούχων ποτών.

Οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει με ιδιαίτερη επιμέλεια τα παράνομα ποτά κάτω από χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν κάρβουνο, ώστε να δυσχεράνουν τυχόν εντοπισμό τους.

Μάλιστα είχαν μαζί τους εικονικά δελτία αποστολής, σύμφωνα με τα οποία, το φορτίο του φορτηγού αφορούσε σε διακίνηση ποσοτήτων κάρβουνου, οι οποίες προορίζονταν να διατεθούν από το κατάστημα ψιλικών της μητέρα του 41χρονου, σε περιοχή της Αττικής.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.875) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή ( tablet ) και χειρόγραφες σημειώσεις.

Υπολογίζεται ότι το ο ύψος των διαφυγόντων δασμών ανέρχεται σε 59.000 ευρώ, περίπου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

paranoma pota 3

paranoma pota 2

paranoma pota 1

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην Ελλάδα τα πρώτα τρία ελικόπτερα Romeo MH-60R Seahawk – Σύνολο θα πάρουμε επτά

Η φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δύο drones

Ο Νίκος Δένδιας στη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο Νίκ. Δένδιας στο πλήρωμα του «Ύδρα»: Στην Ερυθρ. Θάλασσα «υπηρετείτε το καθαρό εθνικό συμφέρον»

Ο Νίκος Δένδιας στην «Ύδρα» πριν αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα: Η συμμετοχή της φρεγάτας εξυπηρετεί πρωτίστως τα εθνικά συμφέροντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr