ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

23χρονος κατήγγειλε ότι ο Λιγνάδης τον βίασε στα 15 του

23χρονος κατήγγειλε ότι ο Λιγνάδης τον βίασε στα 15 του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατάθεση στους ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του αρχηγείου της Κυπριακής Αστυνομίας έδωσε σήμερα 23χρονος, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον Φεβρουάριο του 2013 υπέστη βιασμό από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι σε ηλικία 15 ετών είχε πάει να παρακολουθήσει στη Λευκωσία παράσταση την οποία σκηνοθετούσε ο Λιγνάδης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο σκηνοθέτης τον προσέγγισε λέγοντας του ότι μπορεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός και ο ίδιος μπορούσε να τον βοηθήσει να γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους του χώρου.

Από το θέατρο, πήγαν σε χώρο που είχε παραχωρήσει ο ΘΟΚ (Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου) στον Λιγνάδη για να διαμένει.

Στο δωμάτιο όταν βρέθηκαν μόνοι τους, ο Λιγνάδης, όπως κατήγγειλε ο νεαρός τον εβάλε να του κάνει μασάζ για να χαλαρώσει και στη συνέχεια τον βίασε.

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το αίτημα Λιγνάδη για εξαίρεση της ανακρίτριας

Στο μεταξύ, αρνητική απάντηση δίνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στο αίτημα που υπέβαλε ο προσωρινά κρατούμενος Δημήτρης Λιγνάδης για εξαίρεση της ανακρίτριας που χειρίζεται την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Οι δικαστές του Συμβουλίου αποδεχόμενοι την πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιάννη Πιέρρου που ζήτησε να μην γίνει δεκτή η αίτηση που υπέβαλε δια του συνηγόρου του ο κατηγορούμενος, απέρριψαν την προσφυγή κατά της δικαστικής λειτουργού.

Στην αίτηση του ο φερόμενος ως δράστης βιασμών ανηλίκων καλλιτέχνης, ζητούσε την εξαίρεση της ανακρίτριας επικαλούμενος μεροληψία αλλά και μη σύννομες, όπως ανέφερε, ενέργειες της δικαστικής λειτουργού την οποία κατηγορούσε ότι ενεργεί υπέρ των μηνυτών.

Με το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κρίνει σύννομες όλες τις ενέργειες της ανακρίτριας ενώ απορρίπτει τις αιτιάσεις του καλλιτέχνη περί μεροληψίας.

Οι δικαστές με το βούλευμα τους απαντούν σε όλες τις αιτιάσεις της πλευράς του Δημήτρη Λιγνάδη, κρίνοντας πως από κανένα στοιχείο δεν προκύπτουν στοιχεία για εξαίρεση της δικαστικής λειτουργού από την υπόθεση.

Στην αίτηση του ηθοποιού, που κατατέθηκε στις 27 Μαρτίου, γινόταν αναφορά σε έντονο επεισόδιο που έλαβε χώρα, στις 5 Μαρτίου, στο γραφείο της ανακρίτριας με τον συνήγορο του Δ. Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, να επιτίθεται φραστικά στην δικαστή.

Μετά το περιστατικό η δικαστική λειτουργός υπέβαλε αναφορά κατά του δικηγόρου στον ΔΣΑ, ενώ ο κ. Κούγιας προσέφυγε με αναφορά κατά της ανακρίτριας στην επιθεωρήτρια των δικαστηρίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr