ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο Ελληνίδες διαρρήκτριες «χτυπούσαν» σπίτια στις Σέρρες

Δύο Ελληνίδες διαρρήκτριες «χτυπούσαν» σπίτια στις Σέρρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κύκνειο άσμα» ήταν για δύο γυναίκες η διάρρηξη που έκαναν σε ένα διαμέρισμα στην πόλη των Σερρών, από το οποίο έκλεψαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και 20 ευρώ.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι δυο Ελληνίδες συνελήφθησαν και εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις διαρρήξεις.

Από την έρευνα που ακολούθησε την σύλληψή τους, προέκυψε ότι την ίδια ημέρα οι δύο γυναίκες είχαν διαρρήξει ένα ακόμη διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, χωρίς όμως να βρουν κάτι αξίας για να αρπάξουν.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι η μια διέρρηξε άλλο ένα διαμέρισμα το Μάρτιο και άρπαξε μετρητά ύψους 5.500 ευρώ, ενώ και το Μάιο διέρρηξε ένα ακόμη από το οποίο άρπαξε κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Οι δράστιδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για κλοπές κατά συναυτουργία, αλλά η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβώσει αν είχαν κάνει και άλλες διαρρήξεις στους τουλάχιστον τρεις μήνες της δράσης τους, αλλά και αν διέθεταν συνεργούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αριδαία: Δεκαεξάχρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο σπίτι της – Την έσωσε με ΚΑΡΠΑ η μητέρα της

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια

Συνελήφθη 43χρονος που αποπειράθηκε να μαστιγώσει με λουρί σκύλου την 9χρονη ανιψιά του

Θεσσαλονίκη-Παναγιώτης Νέστορας: «Το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»

Θεσσαλονίκη: Τι είπαν Ιωακείμοβιτς και Αναστασιάδης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα σπίτια τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr