Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό 17χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ολυμπιακός, Ομαδικός Βιασμός,

Αύριο το πρωί θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή, για την κατηγορία του βιασμού από κοινού σε βάρος 17χρονης, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που συνελήφθη μετά από καταγγελία της παθούσας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ποδοσφαιριστής αρνείται όσα του αποδίδονται και φέρεται να επικαλείται στοιχεία που ενισχύουν την θέση του.

Ο δικηγόρος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο, δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία και τόνισε πως «όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά.

»Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Επεσήμανε επίσης, πως η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, συμπληρώνοντας πως «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών.

»Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά τα πράγματα».

Ανέφερε δε στους δημοσιογράφους, πως «όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία».

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον γνωστό αλλοδαπό ποδοσφαιριστή για τον βιασμό 17χρονης.

Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία και θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Ruben Semedo ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας.

»Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ – Νίκησε τον Παναθηναϊκό

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr