ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε - Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα χέρια της Αστυνομίας «έπεσε» ένας 16χρονος Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε γυναίκα στο Μενίδι.
Η γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ανήλικο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος πριν από λίγες ημέρες πλησίασε την 54χρονη γυναίκα και άρχισε να την αγκαλιάζει, ενώ στη συνέχεια τη θώπευσε στο στήθος.
Μετά από λίγο το έβαλε στα πόδια.
Τρομοκρατημένη κάλεσε την Aστυνομία, με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράση να εντοπίζουν τον ανήλικο και να του περνούν χειροπέδες.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών όπου και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».























































