ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλάνδρι: Βγήκε από το νοσοκομείο ο γιατρός που πυροβολήθηκε από την Κλοντιάνα Τσέλο

Χαλάνδρι: Βγήκε από το νοσοκομείο ο γιατρός που πυροβολήθηκε από την Κλοντιάνα Τσέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βγήκε από το νοσοκομείο ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες νοσηλείας, μετά τους πυροβολισμούς που είχε δεχτεί από την 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, έξω από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι.

Ο γιατρός, που υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία μετά τους πυροβολισμούς και είχε αποσωληνωθεί πριν από περίπου δυο εβδομάδες, θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Θυμίζεται πως η 49χρονη εικαστικός, που πυροβόλησε τον 68χρονο μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να τους κλέψουν το πυροσβεστικό όχημα

Με μια στάση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών – 16 Ιουνίου συμμετέχουμε όλοι στην εθελοντική δράση «Allwyn Care Life Savers»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr