ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πλαστή ταυτότητα που «πρόδωσε» το κύκλωμα αστυνομικών με τις παράνομες ελληνοποιήσεις

Η πλαστή ταυτότητα που «πρόδωσε» το κύκλωμα αστυνομικών με τις παράνομες ελληνοποιήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα των αστυνομικών που εξέδιδαν πλαστές ταυτότητες, το οποίο έπεσε στα χέρια των Αρχών, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια δράσης.

Η ιστορία πίσω από την ταυτότητα

Στις 25 Ιανουαρίου, στο Χαλάνδρι, ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν έξω από σπίτι ενός δικαστικού ένα άτομο να κινείται ύποπτα.

Το πλησίασαν, του ζήτησαν την ταυτότητα, ώστε να προχωρήσουν σε έναν τυπικό έλεγχο και εκείνος τους έδωσε την ταυτότητα που παρουσίασε το MEGA (παραπάνω).

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ταυτότητα έβγαινε σε στοιχεία ατόμου, το οποίο έχει καταγωγή από την Αμπχαζία.

Παρ’ όλα αυτά και πάλι στον ειδικό φρουρό, κάτι έμοιαζε να μην «κολλάει» καλά.

Έτσι, οδήγησαν τον άντρα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, εκεί όπου διαπίστωσαν από τον έλεγχο που έκαναν στα δακτυλικά του αποτυπώματα, ότι το άτομο που απεικονίζεται στη φωτογραφία έχει καταγωγή από την Αλβανία και μάλιστα έχει απασχολήσει στο παρελθόν για διακίνηση κοκαΐνης, για κατοχή εκρηκτικών, για εκβιασμούς, καθώς και για ξυλοδαρμό αστυνομικού.

Όταν ερωτήθηκε για την ταυτότητα, είπε ότι είχε δώσει τα χρήματα σε κάποιον στην Ομόνοια, ωστόσο η ταυτότητα είχε εκδοθεί στον Ασπρόπυργο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βυτιοφόρο έριχνε επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα στον Κηφισό – Τρεις συλλήψεις

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr