ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στον πρώην Ράδιο Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR times, η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».
Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.























































