ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Νετανιάχου: «Εάν δεν είχαμε δράσει, το Ιράν θα διέθετε σήμερα ατομική βόμβα»
Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσμένη από κοινού σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας οι δύο κατηγορούμενοι.
Ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου ήταν εκτός της δικαστικής αίθουσας.
Στο δικαστήριο βρέθηκαν η Μάγδα Φύσσα και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης, καθώς και ο βουλευτής του Μέρα 25 Κρίτων Αρσένης, ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια της Ελένης.
Αυτή την ώρα οι συνήγοροι υπεράσπισης αγορεύουν, ζητώντας ελαφρυντικά και προσδοκώντας να “σπάσουν” την ποινή της ισόβιας και της 15ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί πρωτοδίκως στους εντολεις τους.























































