ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα βρέθηκαν αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Καλαμάτας, για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με δημοσίευμα του Κυριακάτικου φύλλου του «Πρώτου Θέματος» που αφορούσε την απομάκρυνση 4 παιδιών από τη δομή της Καλαμάτας τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2022 και τη μεταφορά τους σε δομή στην Αθήνα όπου φέρεται να υπέστησαν κακομεταχείριση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από τις 20 Νοεμβρίου και με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα ειδήσεων της ΕΡΤ είχε τονιστεί ότι η συγκεκριμένη απομάκρυνση παιδιών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποτελεί κομβικό σημείο στην εξέλιξη των ερευνών, ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια δομή και κάτω από ποιες συνθήκες φιλοξενούνται αυτά τα παιδιά.
Να προσθέσουμε τέλος ότι τα 4 αυτά παιδιά απομακρύνθηκαν ξαφνικά και από τα σχολεία στα οποία φοιτούσαν και μάλιστα για το μικρότερο εξ αυτών, που φοιτούσε σε γυμνάσιο της πόλης, ο διευθυντής του σχολείου είχε ενημερώσει εγκαίρως και επανειλημμένως όλους τους αρμόδιους φορείς από την πρώτη στιγμή.






















































