Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Προθεσμία για τις 3 Φεβρουαρίου έλαβε ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Προθεσμία για τις 3 Φεβρουαρίου έλαβε ο πατέρας Αντώνιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 3 Φεβρουαρίου θα περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας Ανηλίκων ο πατέρας Αντώνιος, καθώς ζήτησε και έλαβε την Τρίτη προθεσμία από τις δύο εισαγγελείς που τον έχουν καλέσει σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτο για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο πάτερ Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, για ασέλγεια σε δύο ανηλίκους τροφίμους της Κιβωτού του Κόσμου και για ηθική αυτουργία σε βαναυσότητες, που φέρεται να υποβλήθηκαν παιδιά που ζούσαν σε δομές από επτά πρώην εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη-Κυριακή Τσίχλη που ερευνούν την υπόθεση, έχουν δώσει προθεσμίες για τις 27 Ιανουαρίου και τις 3 Φεβρουαρίου και στους επτά υπαλλήλους της «Κιβωτού του Κόσμου» που κλήθηκαν σε εξηγήσεις για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος φιλοξενούμενων σε δομές της.

Οι υπάλληλοι που ελέγχονται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, εργάζονται σε δομές της ΜΚΟ στην Αθήνα, στη Χίο και στον Βόλο, ενώ οι πράξεις που εξετάζονται αφορούν το διάστημα 2020 έως και το 2022.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με το τέλος της διαδικασίας των εξηγήσεων από τους οκτώ ελεγχόμενους, οι δύο εισαγγελείς θα αξιολογήσουν το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και τις ανωμοτί καταθέσεις των υπόπτων και θα αποφασίσουν για την ποινική αντιμετώπιση που θα έχει ο καθένας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το FBI εξέτασε τέσσερις φορές το 2019 γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντόναλντ Τραμπ για κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 13 ετών

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr