ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Ψυχιατρείο,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η βάρδια για δύο εργαζόμενους του Δρομοκαΐτειου, καθώς έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού ύστερα από ξέσπασμα νοσηλευόμενου.
Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), το περιστατικό είναι απόρροια της έλλειψης δομών για τα άτομα με νοητική υστέρηση που δυστυχώς καταλήγουν, μετά από εισαγγελική εντολή, να νοσηλεύονται στο Δρομοκαΐτειο και σε άλλα ψυχιατρικά νοσοκομεία για μακρό χρονικό διάστημα.
«Οι δομές που ανήκουν σε ΜΚΟ, αρνούνται να φιλοξενήσουν παιδιά με νοητική υστέρηση», επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλοντας πως και το κράτος δεν αναλαμβάνει να λειτουργήσει επαρκείς δομές για αυτά τα παιδιά.
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό περιστατικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ομοσπονδία, ο νοσηλευόμενος έφηβος και ο πατέρας του επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο νοσηλευτές στο Δρομοκαΐτειο.
Αρχικά, το περιστατικό καταγράφηκε ως εκούσιο, δηλαδή δηλώθηκε ότι ο 17χρονος συναινούσε στην εισαγωγή του.
Ωστόσο, αυτό στη διάρκεια της παραμονής του έφηβου στα ΤΕΠ άλλαξε, και ο 17χρονος εισήχθη ως ακούσιο περιστατικό στο Τμήμα οξέων συμβάντων του νοσοκομείου.






















































