Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δρομοκαΐτειο: Νοσηλευόμενος κι ο πατέρας του «τσάκισαν στο ξύλο» δύο νοσηλευτές

Δρομοκαΐτειο: Νοσηλευόμενος κι ο πατέρας του «τσάκισαν στο ξύλο» δύο νοσηλευτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η βάρδια για δύο εργαζόμενους του Δρομοκαΐτειου, καθώς έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού ύστερα από ξέσπασμα νοσηλευόμενου.

Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), το περιστατικό είναι απόρροια της έλλειψης δομών για τα άτομα με νοητική υστέρηση που δυστυχώς καταλήγουν, μετά από εισαγγελική εντολή, να νοσηλεύονται στο Δρομοκαΐτειο και σε άλλα ψυχιατρικά νοσοκομεία για μακρό χρονικό διάστημα.

«Οι δομές που ανήκουν σε ΜΚΟ, αρνούνται να φιλοξενήσουν παιδιά με νοητική υστέρηση», επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλοντας πως και το κράτος δεν αναλαμβάνει να λειτουργήσει επαρκείς δομές για αυτά τα παιδιά.

«Τους τσάκισαν στο ξύλο, από τύχη ζουν»

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό περιστατικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ομοσπονδία, ο νοσηλευόμενος έφηβος και ο πατέρας του επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο νοσηλευτές στο Δρομοκαΐτειο.

Αρχικά, το περιστατικό καταγράφηκε ως εκούσιο, δηλαδή δηλώθηκε ότι ο 17χρονος συναινούσε στην εισαγωγή του.

Ωστόσο, αυτό στη διάρκεια της παραμονής του έφηβου στα ΤΕΠ άλλαξε, και ο 17χρονος εισήχθη ως ακούσιο περιστατικό στο Τμήμα οξέων συμβάντων του νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr