ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχο με ομόφωνη απόφασή του έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων, πρώην ανώτατο στέλεχος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για υπόθεση βιασμού γυναίκας εκπαιδευτικού, τον Σεπτέμβριο του 2021 σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας.
Στον 63χρονο σήμερα κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών, με την απόφαση ωστόσο να έχει εφέσιμο ανασταλτικό χαρακτήρα.
Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά την καταγγελία και μήνυση της 46χρονης, σήμερα, εκπαιδευτικού κατά του προϊσταμένου της, ο οποίος τέθηκε σε αργία και παραπέμφθηκε σε δίκη κακουργηματικού χαρακτήρα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, για τα αδικήματα του βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.






















































