ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπεξαίρεση ήταν η κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου από Αγροτικό Συνεταιρισμό

Υπεξαίρεση ήταν η κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου από Αγροτικό Συνεταιρισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Μαϊμού» αποδείχθηκε η κλοπή 37 τόνων ελαιόλαδου από τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιουργίας στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, που είχαν καταγγείλει τον περασμένο Οκτώβριο 18 ελαιοπαραγωγοί, οι οποίοι υπέστησαν ζημιά που ξεπερνούσε τα 370.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της καταγγελίας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου, αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε κλοπή αλλά… υπεξαίρεση και μάλιστα μακράς διαρκείας!

Όπως διαπιστώθηκε, στο διάστημα από την άνοιξη του 2022 ως φέτος το καλοκαίρι, είχαν υπεξαιρεθεί πάνω από 80 τόνοι ελαιόλαδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για τα προηγούμενα χρόνια!

Παράλληλα, διερευνάται αν έγινε νόθευση και παράτυπη πώληση των ποσοτήτων που υπεξαιρέθηκαν.

Μετά τις αποκαλύψεις, η μονάδα του αγροτικού συνεταιρισμού σφραγίστηκε από τις αρμόδιες αρχές και η δικογραφία που σχηματίστηκε για κακουργηματική υπεξαίρεση, απάτη και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr