Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πιάστηκαν» πατέρας και γιος που πωλούσαν κάνναβη στην Καλαμάτα

«Πιάστηκαν» πατέρας και γιος που πωλούσαν κάνναβη στην Καλαμάτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλες ποσότητες κάνναβης που σκόπευαν να διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ένα μικρό οπλοστάσιο, αλλά και 40.000 ευρώ που αποτελούσαν τα «μαύρα» έσοδά τους, βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 63χρονου και του 34χρονου γιου του στην Καλαμάτα, όπου έκαναν έφοδο το απόγευμα της Κυριακής.

Πατέρας και γιος κατάφερναν να αντιμετωπίζουν την παρακολούθηση με τα μέτρα που λάμβαναν, ωστόσο η πολυήμερη έρευνα επιβεβαίωσε ότι διακινούσαν ναρκωτικά τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η ευρείας κλίμακας επιχείρηση για την σύλληψή τους τέθηκε σε εφαρμογή, όταν συνελήφθη ένας 21χρονος με ποσότητα κάνναβης βάρους 7,3 γραμμαρίων που είχε αγοράσει από αυτούς.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης ερεύνησε το σπίτι της οικογένειας και ανακάλυψε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20,1 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, 685 ευρώ, 200 λαθραία πακέτα τσιγάρων και ένα κλειδί που άνοιγε έναν υπόγειο χώρο ιδιοκτησίας των δραστών, όπου έκρυβαν όλες τις παρανομίες τους.

Εκεί, ο εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 14 κιλών και 766 γραμμαρίων, από την πώληση των οποίων οι διακινητές θα έβαζαν στις τσέπες τους γύρω στα 120.000 ευρώ!

Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια με επτά φυσίγγια στους γεμιστήρες και ένα περίστροφο που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, μια θήκη μεταφοράς πυροβόλου όπλου και τα 40.000 ευρώ από τις πωλήσεις που είχαν ήδη κάνει.

Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και, μετά την άσκηση της σχετικής δίωξης, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr