ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον άνδρα, ο οποίος μετά από καβγά που είχε με τον σύντροφό της, την πέταξε με την καρέκλα που καθόταν από το μπαλκόνι του σπιτιού.
Το αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (08/07) στο χωριό Κρέστενα Ηλείας, με τον 59χρονο να καλεί ο ίδιος το ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο Πύργου, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Ρίο.
Όπως ανέφερε ο δράστης πάνω σε μια στιγμή έντασης και διαπληκτισμού με την πρώην σύντροφό του, την έσπρωξε με την καρέκλα που καθόταν στο μπαλκόνι.
Το κάγκελο του μπαλκονιού, υποχώρησε με αποτέλεσμα η 57χρονη να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.






















































