Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός ο φονιάς της 40χρονης μητέρας 4 παιδιών στο Λεωνίδιο

Νεκρός ο φονιάς της 40χρονης μητέρας 4 παιδιών στο Λεωνίδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 67χρονος στο Λεωνίδιο που σκότωσε τη 40χρονη μητέρα 4 παιδιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας φυτοφάρμακο ενώ στο πτώμα του, που βρέθηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από αυτό της 40χρονης εντοπίστηκε και έντυπο στο οποίο έγραφε πληροφορίες για τη σχέση του με το θύμα.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν βρει το πτώμα της 40χρονης κτηνοτρόφου μητέρας τεσσάρων παιδιών, στην περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας και από τα πρώτα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει συμπέραναν πως επρόκειτο για έγκλημα πάθους.

Εξ αρχής ο βασικός ύποπτος ήταν ο 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της και είχε εξαφανισθεί.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο 67χρονος είχε επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο και παραδέχθηκε ότι σκότωσε την γυναίκα ενώ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, κάτι που τελικά έκανε.

«Τη σκότωσα και θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ να πάω φυλακή» φέρεται ότι είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον γνωστό του.

Το θρίλερ με την 40χρονη κτηνοτρόφο που μαζί με τον σύζυγο της διατηρούν μαντρί στην περιοχή Βασκίνα – περίπου δυο χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο – ξεκίνησε από την Τρίτη στις 10 το πρωί.

Εκείνη την ώρα έφυγε από το σπίτι της και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Ο σύζυγος της έψαξε στην περιοχή και το απόγευμα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου και αφού ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί δήλωσε «ακούσια απαγωγή» και εξέφρασε υπόνοιες για τον 67χρονο οικοδόμο.

Μετά από έρευνες στις 11 το βράδυ της Τρίτης η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε μια πλαγιά σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το μαντρί.

Η άτυχη γυναίκα είχε βληθεί με κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και είχε τουλάχιστον δυο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

Από μαρτυρίες έγινε γνωστό ότι η 40χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον οικοδόμο ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της για ένα μήνα, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε για μια νέα αρχή με την οικογένεια της στο σύζυγό της και στα τέσσερα παιδιά τους εκ των οποίων τα δυο είναι ανήλικα.

Εδώ και καιρό η 40χρονη ήθελε να διακόψει την σχέση μαζί του, αλλά ο 67χρονος επέμενε πιεστικά να συνεχίσουν. Πιθανότατα αυτό ήταν το κίνητρο που οδήγησε στην άγρια δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr