ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός 52χρονου από τον έναν 35χρονο υπήκοο Τουρκίας στην περιοχή Αλμυρός της Καλαμάτας.
Ο 52χρονος εργολάβος έφερε πάρα πολλά χτυπήματα με μαχαίρι σε λαιμό, ωμοπλάτη, χέρια και πόδια.
Ο 35χρονος Τούρκος υπήκοος ουσιαστικά τον κατακρεούργησε.
Μαζί με άλλα μέλη του συνεργείου, το άτυχο θύμα, εργαζόταν στο ξενοδοχείο όταν για άγνωστο λόγο ο 35χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι.
Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά και Αστυνομία, με τον δράστη να έχει προλάβει να απομακρυνθεί.
Η αναζήτησή για τον εντοπισμό του ξεκίνησε και δεν κράτησε πολύ καθώς ο δράστης βρέθηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.
Μάλιστα είχε ακόμα στην κατοχή του το μαχαίρι του φόνου.
Ο 35χρονος υπήκοος Τουρκίας, παραδέχτηκε την πράξη του αστυνομικούς και την απέδωσε τον τσακωμό και στη συνέχεια τη δολοφονία σε προσωπικές διαφορές που είχε με τον 52χρονο εργολάβο.























































