ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόπειρα Βιασμού, Αστυνομία, Αττική, Βίντεο, Εξάρχεια, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ομάδα ΔΙΑΣ, Πρόσφυγες,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 22χρονη βίωσε τον τρόμο στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής 25/04, όταν ένας 36χρονος αλλοδαπός της επιτέθηκε.
Ο δράστης την έριξε στο έδαφος και αποπειράθηκε να τη βιάσει μπροστά σε περαστικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στις Αρχές.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Σόλωνος, έναν κεντρικό δρόμο των Εξαρχείων, ενώ η νεαρή επέστρεφε στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή.
Ο 36χρονος, υπήκοος Συρίας, σταμάτησε τρεις φίλες, έπιασε την 22χρονη από το χέρι, την έριξε βίαια στο έδαφος και, σύμφωνα με μαρτυρίες στην ΕΡΤ, φώναζε ότι ήθελε να συνευρεθεί μαζί της, ενώ προσπαθούσε να της αφαιρέσει τα ρούχα.
Οι φίλες της προσπάθησαν να επέμβουν, αλλά δεν μπόρεσαν να τον απομακρύνουν λόγω της έξαλλης κατάστασής του.
Η κοπέλα τον χτυπούσε με χέρια και πόδια, αλλά ο δράστης συνέχιζε.
Οι φίλες της ζήτησαν βοήθεια από περαστικούς στην οδό Σόλωνος, που παρακολουθούσαν τη σκηνή.
Δύο νεαροί κατάφεραν τελικά να απομακρύνουν τον 36χρονο από το θύμα και να τον κρατήσουν ακινητοποιημένο.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων.
Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 30/04.
Ο 36χρονος, με πολιτικό άσυλο από το 2022, διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα.























































