ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εγκληματική Ομάδα, Εγκληματική Οργάνωση, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κρήτη, Λαθρεμπόριο Όπλων, Μαφία, Ναρκωτικά, Χανιά,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον ανακριτή οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου, στις 10.00, δύο αδέλφια, ηλικίας 57 και 47 ετών, στα Χανιά, τα οποία κατηγορούνται ως μέλη της λεγόμενης «μαφίας της Κρήτης» για κακουργηματική εκβίαση.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εκβίαση από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπορία επιρροής ως μεσολαβητές, επίσης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, δωροδοκία, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Κατά την άφιξή τους στην Εισαγγελία Χανίων, η ατμόσφαιρα έξω από το κτίριο ήταν τεταμένη, με συγγενείς των κατηγορουμένων να φωνάζουν «Σκάει η φούσκα».
Οι δύο άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται και σε δραστηριότητες εγκληματικής οργάνωσης με αντικείμενο τη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους την Παρασκευή.
Ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθησαν εκ νέου, αυτή τη φορά για δεύτερη δικογραφία που αφορά την κατηγορία της κακουργηματικής εκβίασης, για την οποία και απολογούνται την Τρίτη.























































