ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη εκπορνευόταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής – Συνελήφθη 30χρονος

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη εκπορνευόταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής – Συνελήφθη 30χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα σοβαρό περιστατικό που προκαλεί αποτροπιασμό αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς μια ανήλικη φέρεται να εκδιδόταν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, κατόπιν παροτρύνσεων από ενήλικη γνωστή της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η ανήλικη, από το καλοκαίρι του 2024, δημιούργησε λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών-συνοδών, παρουσιαζόμενη ως ενήλικη, και προχωρούσε σε συναντήσεις με πελάτες, κυρίως σε διαμέρισμα που διατηρούσε η ενήλικη γνωστή της.

Μέρος των χρημάτων που λάμβανε ως αμοιβή παραδιδόταν στη γνωστή της, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα.

Η σύλληψη του 30χρονου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, το πρωί, στην περιοχή της Τούμπας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την ανήλικη μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας και να προέβη σε ασελγείς πράξεις, κατόπιν συνεννόησης και πληρωμής.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Αρχές εξετάζουν το εύρος του κυκλώματος και τις συνθήκες υπό τις οποίες η ανήλικη οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση.

Η υπόθεση προκαλεί έντονο προβληματισμό για την ασφάλεια των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την ευκολία με την οποία επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ευάλωτα άτομα μέσω ψηφιακών πλατφορμών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. απαιτεί ορθό λόγο στο χάος και νομιμότητα στην ιδιωτική-παρασιτική Υγεία – «Χημειοθεραπείες χωρίς άδεια, ακόμη και σε ασθενείς χωρίς καρκίνο – Πού ήταν τα πρωτόκολλα και οι έλεγχοι;»

Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα

Ολλανδικό πανεπιστήμιο απέβαλε προσωρινά φοιτητή από τη Γάζα που έδειξε τρομοκράτες της Χαμάς σε βίντεο και δήλωσε: «Αυτός είμαι εγώ»

Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος

Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα – Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr