ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Ξέσπασαν μάχες με Μπαλούχους αυτονομιστές και ιρανικές δυνάμεις
Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της flydubai προς το Τελ Αβίβ: «Ακούσαμε κραυγές, το αεροπλάνο βούτηξε στο κενό»
Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή
Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη
Κατακραυγή από την αντιπολίτευση για τα ψευτο-μέτρα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «ελληνικό FBI» ανέλαβε τις έρευνες για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης στην ιστορική ντισκοτέκ Jacky.O., στην οδό Μιχαλακοπούλου.
Στον χώρο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ φθορές υπέστη κι ένα σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση ΙΧ αυτοκίνητο.
Ήδη από το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες ατόμων που ήταν κοντά στην ιστορική ντισκοτέκ τη στιγμή της έκρηξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα κινούνταν ύποπτα έξω από την επιχείρηση λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη.
Μάλιστα, οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται να έχουν καταγράψει έναν μαυροντυμένο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να πετάει μια χαρτοσακούλα προς η είσοδο της Jacky.O. και στη συνέχεια να φεύγει.
Το ΤΕΕΜ έχει συλλέξει υπολείμματα προκειμένου εξετάσει το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού, αλλά και της ύλης που χρησιμοποιήθηκε.
Εκτιμάται πως πιθανότητα ήταν δυναμίτιδα με κάποιο βραδύκαυστο φυτίλι, κάτι που θα ξεκαθαρίσει.
Τέλος, το «ελληνικό FBI» θα εξετάσει και τον ιδιοκτήτη της ιστορικής ντισκοτέκ για το εάν είχε δεχθεί απειλές από ανθρώπους της επονομαζόμενης αθηναϊκής νύχτας, καθώς εκεί παραπέμπει ο τρόπος δράσης.























































