Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αττική: Συνελήφθη 43χρονος που κάρφωσε την έγκυο σύζυγο του με πιρούνι

Αττική: Συνελήφθη 43χρονος που κάρφωσε την έγκυο σύζυγο του με πιρούνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με θύμα μια 38χρονη έγκυο και δράστη τον 43χρονο σύζυγο της Γεωργιανής καταγωγής.

Κατά δήλωσή του θύματος -που είναι έγκυος- στους γιατρούς του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε, ο σύζυγος της της επιτέθηκε με πιρούνι και την τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο και στα μάτια, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα σε ολόκληρο το σώμα της.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία και αργότερα συνελήφθη ο 43χρονος Γεωργιανός από στελέχη του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ψυχικού-Φιλοθέης.

Η 38χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια, σε μια προσπάθεια να σωθεί η όρασή της, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, το έμβρυο δεν διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κορωπί: 22χρονος κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ – Δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική

Ο Μαραθώνιος δεν είναι αγώνας, είναι συναίσθημα – Δείτε την ιστορία του Μάριου Σαρέλλα που εμπνέει (βίντεο)

Συνετρίβη τουρκικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 – Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες

Το μεγαλύτερό βήμα τους μέχρι το επόμενο έκαναν οι δρομείς του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Σοκάρουν τα στοιχεία για την εγκληματικότητα ανηλίκων – Πάνω από 9.000 παιδιά απασχόλησαν τις Αρχές το 2025

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr