ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα σοβαρό περιστατικό με τραυματισμό αστυνομικών και πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/11, λίγο μετά τις 20.00, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομίας, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διάρρηξη σε κατοικία στην περιοχή.
Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες να εξέρχονται από το σπίτι.
Οι ύποπτοι, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, επιβιβάστηκαν βιαστικά σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν, παρασύροντας δύο μηχανές της ΔΙΑΣ. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί.
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν πυροβολώντας τρεις φορές προς τα ελαστικά του οχήματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ λίγο αργότερα το όχημά τους εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Δάφνης.
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ότι είναι τέσσερα άτομα Ρομά.























































