Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

24χρονος σύντροφος 44χρονης προσπάθησε να την πνίξει με κασκόλ! Την έδερνε στον Άγιο Παντελεήμονα

24χρονος σύντροφος 44χρονης προσπάθησε να την πνίξει με κασκόλ! Την έδερνε στον Άγιο Παντελεήμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στιγμές τρόμου έζησε μία 44χρονη με καταγωγή από τη Ρουμανία, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Η γυναίκα κατήγγειλε δύο επιθέσεις μέσα σε λίγες ώρες από τον 24χρονο σύντροφό της, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, την απείλησε να τη σκοτώσει.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου, η 44χρονη τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, καλώντας σε βοήθεια στην οδό Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο. Η 44χρονη, σύμφωνα με το Action24, ανέφερε ότι ο 24χρονος σύντροφός της, της έριξε κουτουλιά, αποπειράθηκε να την πνίξει με κασκόλ και την απείλησε πως θα τη σκοτώσει αν ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, ο νεαρός εντοπίστηκε στην πλατεία Καραϊσκάκη και συνελήφθη, κατηγορούμενος για «απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και απειλή».

Στη διάρκεια της εξέτασης, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εμπλακεί σε ακόμη ένα περιστατικό σε βάρος της 44χρονης, στις 9 Φεβρουαρίου, οπότε και φέρεται να την είχε χτυπήσει και να την είχε απειλήσει με μαχαίρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος δύτης στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr