ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια οικογένεια στην Πεύκη έγινε στόχος από τη συμμορία με το σίδερο τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Οι τουλάχιστον τέσσερις δράστες που φορούσαν κουκούλες και από την ομιλία τους τα θύματα δήλωσαν ότι είναι αλλοδαποί, εισήλθαν στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, έδεσαν την κόρη της οικογένειας και μια φίλη της και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απείλησαν την οικογένεια με σίδερο και μαχαίρι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η πόρτα του σπιτιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν παραβιασμένη, ενώ η 10χρονη κόρη της οικογένειας υποστηρίζει ότι είχαν χάσει πριν από λίγες ημέρες τα κλειδιά της εξώπορτας. Ίχνη παραβίασης, ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί.
Στο σπίτι κατοικεί και μία αλλοδαπή νταντά-οικιακή βοηθός, η οποία φροντίζει τη μικρή κόρη και η οποία υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πού είναι τα κλειδιά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές χτύπησαν τη μητέρα με γροθιά στο πρόσωπο και έμειναν τουλάχιστον μια ώρα ψάχνοντας για χρηματοκιβώτιο, κάτι που δεν διαθέτει το σπίτι.






















































