Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολόχρυση τουαλέτα 18 καρατίων για τους επισκέπτες του Μουσείου Γκούγκενχαϊμ

Ολόχρυση τουαλέτα 18 καρατίων για τους επισκέπτες του Μουσείου Γκούγκενχαϊμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία πλήρως λειτουργική, ολόχρυση τουαλέτα 18 καρατίων μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών στο Μουσείο Γκούγκενχαϊμ της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το Reuters, μάλιστα, οι επισκέπτες του μουσείου σχηματίζουν ουρές, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την ιδιαίτερη αυτή τουαλέτα – έκθεμα, η οποία θα φιλοξενείται στο μουσείο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Κατά τους υπεύθυνους του μουσείου, το κοινό έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα υπερβολικά πολυτελές προϊόν, το οποίο βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του κτιρίου.

Το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ είναι μουσείο τέχνης και βρίσκεται στη περιοχή Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης.

Η μόνιμη συλλογή του περιέχει έργα διάφορων καλλιτεχνικών ρευμάτων, όπως του Ιμπρεσιονισμού, του Μετεαϊμπρεσιονισμού και της Μοντέρνας τέχνης, ενώ φιλοξενεί ειδικές εκθέσεις κατά τη διάρκειας της χρονιάς.

Το μουσείο άνοιξε για πρώτη φορά το 1937 και πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό επιχειρηματία και συλλέκτη έργων τέχνης Σόλομον Γκούγκενχαϊμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr