Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καραβίας: Βασικός στόχος της Eurobank είναι η κερδοφορία το 2015

Καραβίας: Βασικός στόχος της Eurobank είναι η κερδοφορία το 2015
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurobank, Δανία, Φωκίων Καραβίας,

Σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους της τράπεζας, ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Φωκίων Καραβίας, επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος της Eurobank είναι η επιστροφή στην κερδοφορία το 2015, παρά τις μακροοικονομικές προκλήσεις, μέσα από την αποτελεσματική διαχείριση των προβληματικών δανείων, την υγιή ανάπτυξη του δανειακού της χαρτοφυλακίου, την περαιτέρω ενίσχυση της καταθετικής της βάσης και τη συστηματική συγκράτηση του κόστους.

«Η μακροοικονομική συγκυρία παραμένει γεμάτη προκλήσεις. Εφόσον τις υπερβούμε -και ακλόνητη πεποίθησή μου είναι πως πράγματι τελικά θα τα καταφέρουμε- υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να μπει η Ελλάδα σε μια σταθερή τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης μέσα στην ευρωζώνη, κάτι άλλωστε που ανταποκρίνεται και στο αίτημα της κοινωνίας. Σε πλαίσιο σταθερότητας, προσέλκυσης των αναγκαίων άμεσων ξένων επενδύσεων, ανόδου της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα και δημιουργίας θέσεων εργασίας, η Eurobank είναι άριστα τοποθετημένη για να πρωταγωνιστήσει» επισημαίνει ο κ.Καραβίας, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της τράπεζας τα τελευταία 17 χρόνια.

«Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, έχουμε σαφή ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Ο ιδιωτικός χαρακτήρας, οι ισχυροί και αξιόπιστοι μέτοχοι, το καλύτερο στελεχιακό δυναμικό, που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και καινοτόμο πνεύμα, και μια ποιοτική και πλατιά πελατειακή βάση μας φέρνουν σε πλεονεκτική θέση τόσο για να στηρίξουμε την προσπάθεια εισόδου και παραμονής σε αυτό το θετικό κύκλο, όσο και για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη του για την Τράπεζά μας και την ελληνική κοινωνία» προσθέτει, μεταξύ άλλων.

Στις προσπάθειές της η Eurobank, επισημαίνει ο κ.Καραβίας, έχει την στήριξη των μετόχων της, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα και από τις δηλώσεις του Πρεμ Ουάτσα, προέδρου και διευθύνοντος αυμβούλου της Fairfax Financial Holdings Limited, μετόχου της Eurobank, που εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της Eurobank και στη δυνατότητά της να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους που έχει θέσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δανία: Αυξημένη η απειλή της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας

Βασιλιάς της Δανίας ο 55χρονος Φρειδερίκος

Η Δανία θα καθυστερήσει μισό έτος την έναρξη παράδοσης F-16 στην Ουκρανία

Η Νορβηγία στέλνει δύο F-16 στη Δανία ως εκπαιδευτικά για Ουκρανούς πιλότους

Δανία: Η βασίλισσα Μαργκρέτε παραιτείται από τον θρόνο της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr