ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο φαύλος κύκλος των οφειλών του ΕΟΠΥΥ επεκτείνεται και εκτός Ελλάδος όπου έχει οφειλές κοντά στα 140 εκ ευρώ σε νοσοκομεία του εξωτερικού, την ίδια στιγμή που υπάρχουν φέσια στον ΕΟΠΥΥ από ξένα ασφαλιστικά ταμεία από νοσηλεία ασφαλισμένων τους στην Ελλάδα.
Το θέμα των οφειλών αυτών μάλιστα είναι έντονο καθώς στις 31 Μαΐου η συγκεκριμένη οφειλή καθίσταται ληξιπρόθεσμη, κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται να βρεθεί ρευστό την τελευταία στιγμή.
Ειδικότερα από το ελληνικό Δημόσιο απαιτούν τα ανεξόφλητα νοσήλια η Ελβετία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Αυτά αφορούν επεμβάσεις ή άλλες ιατρικές πράξεις στο εξωτερικό, στις οποίες υποβλήθηκαν Έλληνες ασφαλισμένοι μετά από έγκριση του ασφαλιστικού τους φορέα.
Την ίδια στιγμή τα χρέη ξένων ασφαλιστικών ταμείων προς τον ΕΟΠΥΥ φθάνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως επισημαίνουν στελέχη της ασφάλισης ο ΕΟΠΥΥ έχει μεγάλες απώλειες από νοσήλια, λόγω της έλλειψης οργάνωσης, από νοσηλείες αλλοδαπών κυρίως τουριστών που δεν εισπράττονται από τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Πηγή: asfalisinet.gr























































