Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΒΕΑ: Τα πρώτα σχέδια από το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων

ΕΒΕΑ: Τα πρώτα σχέδια από το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος,

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των πρώτων επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν κατατεθεί στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του ΕΒΕΑ, τα οποία θα παρουσιαστούν σε προγραμματισμένη εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί σήμερα.

Το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.) δημιουργήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) ώστε να συμβάλλει στην ενίσχυση και εξωστρέφεια της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Επιδιώκει να συνεισφέρει στη κάλυψη ενός σημαντικού χρηματοδοτικού κενού που υφίσταται σήμερα στην υποστήριξη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα των νέων και νεοφυών επιχειρήσεων.

Το Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α. φέρει σε επαφή τους Επιχειρηματικούς Αγγέλους (Ε.Α.)-μέλη του με επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν επενδυτικές προτάσεις προς χρηματοδότηση, ενώ έχει αναπτύξει ηλεκτρονική πλατφόρμα στο www.businessangelsgreece.gr ως μέσο επικοινωνίας και πληροφόρησης κάθε ενδιαφερομένου με το Δίκτυο.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των πρώτων επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν κατατεθεί στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Ε.Β.Ε.Α, τα οποία θα παρουσιαστούν στους Ε.Α.-μέλη του Δικτύου σε προγραμματισμένη εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί σήμερα, 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00, στον 8ο όροφο του Μεγάρου Ε.Β.Ε.Α.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ομιλία-χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο αντιπρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α. και επικεφαλής του Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α. κ. Παύλος Θωμόγλου, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Αλεξάκης. Τις παρουσιάσεις των επιχειρηματικών προτάσεων από τους επιχειρηματίες-δημιουργούς τους, μπορούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικά οι Επιχειρηματικοί Άγγελοι-μέλη του Δικτύου, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί απέναντι στο Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α. με σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Όσοι ενδιαφέρονται, είτε να καταστούν Επιχειρηματικοί Άγγελοι-μέλη του Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α. είτε να καταθέσουν επιχειρηματικές ιδέες προς παρουσίαση στο Δίκτυο, ας γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσουν και μελλοντικές εκδηλώσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α. μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210-3626664 κ΄ 210-3382460, αλλά και στις διεύθυνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@businessangelsgreece.gr και angels@acci.gr.

Εναλλακτικά, μπορούν να επισκευθούν και την ιστοσελίδα του Δικτύου στο www.businessangelsgreece.gr.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην INTRACOM DEFENSE το βραβείο Έρευνας-Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του ΕΒΕΑ

Μητσοτάκης: «Έχουμε έναν γείτονα που όσο απομονώνεται, τόσο εξαγριώνεται»

Το ΕΒΕΑ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Επιμελητήριο της Τρίπολης Λιβύης υπό το «βλέμμα» του ΥΠΕΞ

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

«Κωνσταντίνος Μίχαλος» ονοματοδοτήθηκε το ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ στην Αμερικής 8

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr