ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Χονγκ Κονγκ,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάλλον θα μπει στο βιβλίο Γκίνες, αλλά δεν θα το χαρεί καθόλου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατάφερε να χάσει 15 δισ. δολάρια σε μισή ώρα!
Ο λόγος για τον κροίσο από την Κίνα, Li Hejun, πρόεδρος του κολοσσού κατασκευής ηλιακών πανέλων Hanergy.
Την περασμένη Τετάρτη ο Li Hejun, του οποίου η εταιρία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, είδε την αξία της μετοχής της εταιρίας του να κάνει βουτιά 47%!
Όπως εξηγεί το CNBC η βουτιά αυτή κόστισε στην Hanergy την απωλεια 18,6 δισ. δολαρίων από την εταιρική αξία, ενώ στον ίδιο σχεδόν 15 δισ. δολάρια, αφού κατέχει το 80% της εταιρίας.
Η διαπραγμάτευση της μετοχής πάγωσε στις 10:40 «εν αναμονή της ανακοίνωσης στοιχείων που περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες», σύμφωνα με τον Li Hejun.























































