ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΣΠΑ, Κωνσταντίνος Αγοραστός,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντός των επόμενων ημερών ξεκινά η επαναχρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας από το ΕΣΠΑ.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Κώστας Αγοραστός, μέχρι τις 22 του μηνός θα δοθούν στη χώρα μας 800 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είχε εκείνη καταβάλλει ως εθνική συμμετοχή στην υλοποίηση έργων.
Πρόκειται είπε για θετική εξέλιξη, στην οποία συμβολή είχε και η ΕΝΠΕ , με τις συναντήσεις και ενημερώσεις του προέδρου της ΕΕ κ. Γιουγκέρ και της αρμόδιας επιτρόπου κυρίας Κρέτσου.
Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό, τους επόμενους μήνες θα δοθούν στην Ελλάδα μέσω του ΕΣΠΑ άλλα 900 εκατομμύρια ευρώ.
Απ΄αυτά τα 500 εκατομμύρια είναι προκαταβολή του νέου ΕΣΠΑ και τα 400 εκατομμύρια η εξοικονόμηση από την κάλυψη από την ΕΕ της εθνικής μας συμμετοχής (5%) στα έργα και τις δράσεις του ΕΣΠΑ που απομένει να υλοποιηθούν.
Αυτά, τόνισε ο κ. Αγοραστός, μπορούν να δώσουν ανάσα στα έργα και κάλεσε συναρμόδιους υπουργούς και εμπλεκόμενες υπηρεσίες να τα «τρέξουν γρήγορα».























































