ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη πρώτη η σημερινή ημέρα για τη διαδικασία κατάσχεσης καταθέσεων προς τους οφειλέτες των Ταμείων, από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και τις τράπεζες.
Πιο συγκεκριμένα, άμεσο κίνδυνο κατασχέσεων διατρέχουν οι περίπου 147.000 οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ, αλλά δεν έχουν υπαχθεί σε καμία ρύθμιση χρεών, μιας και από τις 31 Οκτωβρίου έληξε η αναστολή λήψη αναγκαστικών μέτρων.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΑΟ, στη συγκεκριμένη κατηγορία των μεγαλοφειλετών ανήκουν πάνω από 8.000 άτομα, τα οποία χρωστούν 6 δισ. ευρώ.
Βάσει του σχεδιασμού το ΚΕΑΟ θα μπορεί να στέλνει στα πιστωτικά ιδρύματα έως και 600 κατασχετήρια την ημέρα, ανά τράπεζα. Σε πρώτη φάση θα ενταχθούν στο σύστημα τα 4 περιφερειακά ΚΕΑΟ (Α΄ και Β΄ Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης) καθώς και τα 17 περιφερειακά υποκαταστήματα του ΙΚΑ στα οποία συστάθηκαν και λειτουργούν ήδη τμήματα ΚΕΑΟ.























































