Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Ποιος αναλαμβάνει νέος πρόεδρος  του ΤΑΙΠΕΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΤΑΙΠΕΔ,

Μετα από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Υπερταμείου Jaques Le Pape ήρθη το αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί με το νέο πρόεδρο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) μετά την υπουργοποίηση του Στ. Πιτσιόρλα.

Προσωρινά καθήκοντα ο Αντώνης Λεούσης

Την Παρασκευή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ και αποφασίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αντώνης Λεούσης, να αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του Προέδρου.

Στην συνεδρίαση του ΔΣ την Πέμπτη, το μέλος Αγγ. Βλάχος ζήτησε διευκρινίσεις για το νομικό καθεστώς που διέπει τη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ. Ο κ. Βλάχος είχε ζητήσει να υπάρξει η συγκεκριμένη επιστολή του υπουργείου με την οποία θα ξεκαθαρίζεται αν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ τοποθετείται με τον παλαιό νόμο λειτουργίας ή με βάση τον νόμο για το υπερταμείο κρατικών εγγυήσεων.

Στην συνέχεια συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας – ΕΕΣΠ) και ακολούθησε η επιστολή του υπουργείου Οικονομικών με την οποία άνοιγε ο δρόμος ώστε να αναλάβει και τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ο Αντώνης Λεούσης.

Στο ΔΣ της Παρασκευής αποφασίστηκε επίσης η παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου της ημερομηνίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την εταιρία τροχαίου υλικού του ΟΣΕ (ΕΕΣΣΤΥ) ενώ θα επιχειρηθεί και η επιτάχυνση του διαγωνισμού για τον ΟΛΘ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εισαγγελική παρέμβαση για το ετοιμόρροπο ΟΑΚΑ

Κίνδυνος να πέσουν οι στέγες του «Καλατράβα» – Ο Μητσοτάκης πριν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ είχε πει ότι θα τις φτιάξει

Ποιες εταιρίες θέλουν να αποκτήσουν το 30% του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σαντορινιός: Να μας πει η Ν.Δ. τι θα κάνει με τα 10 περιφερειακά λιμάνια

Φλαμπουράρης: Σε τελικό στάδιο η επένδυση στο Ελληνικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr