ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Κουντουρά, Τουρισμός,


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι επενδύσεις στο μέτωπο τουρισμό τη διετία 2015-2016, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε η αρμόδια υπουργός Έλενα Κουντουρά με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα και κεντρικό θέμα τις δράσεις του υπουργείο στον τομέα των επενδύσεων.
Με 140 και πλέον επενδύσεις μέσα στη διετία 2015-2016 είναι σαφές δείγμα ότι κάτι έχει αλλάξει στις επενδύσεις δήλωσε η αρμόδια υπουργός. «Πρόκειται για οργασμό επενδύσεων», πάντα στον τομέα του τουρισμού όπως τόνισε η Ελενα Κουντουρά, καθώς οι επενδυτές που έρχονται στην ειδική υπηρεσία του υπουργείου τουρισμού διακρίνουν ένα φιλικό περιβάλλον και για το λόγο αυτό επενδύουν στη χώρα μας.
Σε ό,τι αφορά τις 140 νέες επενδύσεις, 50 αφορούν ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων, 50 επεκτάσεις υφιστάμενων και οι υπόλοιπες εκσυγχρονισμό υπαρχόντων.
Πολλές εξ’ αυτών έχουν ήδη πάρει αδειοδοτήσεις με τις υπόλοιπες να έχουν καταθέσει το φάκελο για την αδειοδότηση. Ξεχωρίζουν οι επενδύσεις για 4 σύνθετα τουριστικά καταλύματα εκ των οποίων τα 2 είναι στην Κρήτη (Ελούντα και Χερσόνησο) το ένα στην Λήμνο και το άλλο στην περιοχή του Αιγίου.























































