ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πόθεν Έσχες,


















































Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Ο επικεφαλής της CENTCOM ενημέρωσε τον Τραμπ για τις στρατιωτικές επιλογές έναντι του Ιράν
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν δεσμεύεται για μη συμμετοχή σε περιφερειακό πόλεμο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράταση μέχρι τις 15 Μαρτίου στην προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση.
Η παράταση αποφασίστηκε να δοθεί λόγω της πολυπλοκότητας των δηλώσεων αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χιλιάδες υπόχρεοι στη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Σχετική τροπολογία αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι υπόχρεοι ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι γενικοί και οι ειδικοί γραμματείς υπουργείων, οι βουλευτές, οι πολιτευτές, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι και λοιποί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί λειτουργοί, οι ιατροί του ΕΣΥ, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι δημοσιονομικοί υπάλληλοι, οι λοιποί δημόσιοι λειτουργοί, οι πρόεδροι και τα μέλη ΔΣ δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, οι διοικήσεις των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οι διαιτητές αθλημάτων, οι εκδότες, οι καναλάρχες και οι δημοσιογράφοι.























































