ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εφημερίδα Bild,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η γερμανική κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα βοήθειας”, τόνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, υπογραμμίζοντας πως για «για εμάς, η συμμετοχή του Ταμείου είναι απαραίτητη».
Τα σχόλια της Γερμανίδας αξιωματούχου συνιστούν απάντηση στο σημερινό δημοσίευμα της Bild, σύμφωνα με το οποίο, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξετάζει τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται παράλληλα, πως το «κενό» που θα δημιουργηθεί από τη «φυγή» του Ταμείου, θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, διευκρινίζεται πως θα πρέπει να προηγηθεί ειδική ψηφοφορία στη Bundestag, η οποία θα διεξαχθεί πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου.























































