ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, Ανίκα Μπράιτχαρτ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Πιέρ Μοσκοβισί,


















































Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ευρωπαϊκοί Θεσμοί και το ΔΝΤ εργάζονται στο πλαίσιο των συμφωνιών και των δεσμεύσεων που ορίζει η συνθήκη του Eυρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), τόνισε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ.
«Εργαζόμαστε στο πλαίσιο των συμφωνιών και των δεσμεύσεων, οι οποίες πρόσφατα επαναβεβαιώθηκαν από το ΔΝΤ.
Βάσει της συνθήκης του ESM, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με την ΕΚΤ και, όπου είναι δυνατό, μαζί με το ΔΝΤ, είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της εφαρμογής των όρων που συνοδεύουν το οικονομικό πρόγραμμα βοήθειας.
Σε αυτό το πλαίσιο, εργαζόμαστε μαζί με το ΔΝΤ», ανέφερε η Α. Μπράιτχαρτ.
Εξάλλου, κληθείσα να σχολιάσει τη θέση της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ ως προς τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, η εκπρόσωπος του κ. Μοσκοβισί αρκέστηκε λέγοντας ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να σχολιάζει τη στάση οποιασδήποτε κυβέρνησης για τον ρόλο του ΔΝΤ.























































