ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Moody’s υποβάθμισε σε “σκουπίδια” την Τουρκία

Η Moody’s υποβάθμισε σε “σκουπίδια” την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οίκος Moody’s, Τουρκία,

Σε «αρνητική», από «σταθερή» προηγουμένως, υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Moody’s την προοπτική του κρατικού αξιόχρεου της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον Οίκο, η Τουρκία αντιμετώπισε περαιτέρω επιβράδυνση της ανάπτυξής της, καθώς «οι ενέργειες για να μειωθεί η αντίσταση έναντι της κυβέρνησης από τον περασμένο Ιούλιο, υπονόμευσαν το διοικητικό δυναμικό της χώρας και έπληξαν την εμπιστοσύνη του ιδιωτικού τομέα».

Η Moody’s επιβεβαίωσε ότι τοποθετεί στη βαθμίδα Ba1 -στο επίπεδο των «σκουπιδιών»– το αξιόχρεο των κρατικών αξιόγραφων της Τουρκίας.

Όταν ο Οίκος είχε υποβαθμίσει πέρυσι την Άγκυρα στη συγκεκριμένη βαθμίδα, η απόφασή του είχε επικριθεί έντονα από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»

Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»

Who is Arben Llalla, who pretends to be the “imaginary hero” of the Turco-Albanians and “targets” Greeks of Northern Epirus

Ποιος είναι ο Αρμπέν Λλάλλα που παριστάνει τον «φανταστικό ήρωα» των Τουρκαλβανών και «στοχοποιεί» Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Ελλάδα-Ισραήλ χαλύβδινη συμμαχία – Πέντε επίπεδα άμυνας με την «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Σε νευρικό κλονισμό η τουρκική ορδή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr