ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Υπουργείο Εργασίας,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λύθηκαν τα προβλήματα με τα μπλοκάκια μετά και τις νέες διευκρινίσεις που δόθηκαν προς τον ΕΦΚΑ με νέα εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια των οδηγιών που δόθηκαν με σχετική εγκύκλιο για την εφαρμογή της διάταξης της παρ. 9 του αρ. 39 του ν. 4387/2016 και, κατόπιν ερωτημάτων που έχουν τεθεί σχετικά με το είδος της σύμβασης μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών, διευκρινίζεται ότι στην έννοια της σύμβασης περιλαμβάνεται τόσο η έγγραφη όσο και η προφορική σύμβαση.
Ως εκ τούτου, η σύμβαση η οποία θα αναφέρει τη διάρκεια, καθώς και τα λοιπά απαιτούμενα στοιχεία, την οποία ο αντισυμβαλλόμενος-εργοδότης οφείλει να καταχωρήσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο www.efka.gov.gr του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), δύναται να έχει συμφωνηθεί και προφορικώς μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.























































