ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Μίχαλος, Τζον Κατσιματίδης,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»! 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα θα βρεθεί ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Έλληνας μετανάστης στις ΗΠΑ, John Catsimatidis, που έγινε γνωστός στη χώρα μας από την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.
Είναι καλεσμένος στο τέταρτο ετήσιο CapitalLink CSR Forum με θέμα: “Για ένα καλύτερο αύριο” και με τη συμμετοχή 100 ΜΚΟ απ΄ όλη την Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στις 27 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,
Το “2014 CapitalLink CSR Leadership Award” θα απονεμηθεί στον κ. John Catsimatidis, πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Red Apple Group Νέας Υόρκης.
Τον κ. Catsimatidis θα προλογίσει ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος θα τονίσει ότι η Ελληνική Επιμελητηριακή Κοινότητα στηρίζει κάθε προσπάθεια “Για ένα καλύτερο αύριο” και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το συνέδριο αυτό που “αγκαλιάζει” το έργο 100 σοβαρών ΜΚΟ και μεγάλων εταιριών – μελών των Επιμελητηρίων, που στηρίζουν με τις δράσεις τους την κοινωνία και την οικονομία.
Το φετινό σύνθημα του Συνεδρίου “ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ” στοχεύει στην ανάδειξη του τρόπου με τον οποίο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και πρωτοβουλίες συνεισφέρουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη χώρα και τον Έλληνα πολίτη.
Ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Έλληνας μετανάστης στις ΗΠΑ, John Catsimatidis, έγινε γνωστός στη χώρα μας από την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.























































