ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατάργηση και για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς της ειδικής έκπτωσης φόρου που πρόκειται να καταργηθεί για τους βουλευτές, προβλέπουν μεταξύ άλλων νομοτεχνικές βελτιώσεις που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το προηγούμενο Σάββατο στη Βουλή προέβλεπε ήδη την κατάργηση της ειδικής έκπτωσης φόρου για τους βουλευτές.
Στις νομοτεχνικές βελτιώσεις σημειώνεται ότι λόγω της εξίσωσης της βουλευτικής αποζημίωσης προς τις αποδοχές των ανώτατων δικαστικών λειτουργών η κατάργηση της έκπτωσης φόρου για τους βουλευτές θα ισχύσει και για τα εισοδήματα των δικαστικών λειτουργών.























































