ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ελληνικά Ομόλογα,


















































Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται 15/09 και «κατεβαίνει» στις εκλογές
Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνταγές της Ιωάννας Γάκα είχαν βρεθεί σε φαρμακείο-«εργοστάσιο αναβολικών»
Ο Μαρινάκης αποκάλυψε την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη για «πετσόκομμα» του επιδόματος ανεργίας
Βόλος: Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης
Νέες τουρκικές προκλήσεις: Εικονικές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο με οπλισμένα τουρκικά F-16
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έως και 416,7 εκατομμύρια ευρώ προτίθεται να επιστρέψει η Γερμανία στην Ελλάδα, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Bild, αναφερόμενη σε κέρδη επιτοκίων ελληνικών κρατικών ομολόγων τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Bundesbank.
«Η Αθήνα μπορεί να ελπίζει σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από κέρδη επιτοκίων ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στην κατοχή της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Bundesbank). Ωστόσο, συνεχίζει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, «το ποσό είναι “κλειδωμένο” στον προϋπολογισμό και απαιτείται το πράσινο φως του γερμανικού κοινοβουλίου για να εκταμιευθεί».
Σύμφωνα πάντα με την Bild, «προϋπόθεση για την εκταμίευση είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής, καθώς και η ανάγκη ή μη για περαιτέρω οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα».























































