ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τράπεζες,


















































Ο Νετανιάχου θα πει στον Τραμπ ότι το Ιράν ετοιμάζει πυρηνική βόμβα
«Τελειώστε τη δουλειά»: Μυστικές εκκλήσεις Αράβων σε Ισραήλ και ΗΠΑ εναντίον του Ιράν
Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον Τζάρεντ ούτε με τον Γουίτκοφ, εμπλέκονται υπερβολικά συμφέροντα»
Νίκος Δένδιας: Για πρώτη φορά η Πατρίδα μας αξιοποιεί οπλικά συστήματα με ηλεκτρομαγνητικές δυνατότητες και συμμετέχει σε αστερισμό μικρών
Την Τρίτη 28/07 συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο - Το Ιράν απείλησε με επέκταση του πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλλάζουν τα capital controls αφού από την ερχόμενη Παρασκευή μπαίνει το νέο όριο στις αναλήψεις με τα ΑΤΜ των τραπεζών να δίνουν τη δυνατότητα σωρευτικής ανάληψης 1.800 ευρώ ανά μήνα για κάθε λογαριασμό.
Η χαλάρωση των περιοριστικών όρων περιλαμβάνει επίσης νέα μέτρα για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες και θα επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού σε τράπεζα μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη.
Επίσης οι επαγγελματίες αγρότες θα μπορούν να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό εφόσον δεν τηρείται ήδη άλλος λογαριασμός.
Θα επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα εκτός αυτού στο οποίο ήδη τηρεί λογαριασμό, εφόσον ο νέος εργοδότης του καταβάλλει τη μισθοδοσία σε διαφορετική τράπεζα από εκείνη που τηρεί λογαριασμό ο εργαζόμενος.
Πάντως περαιτέρω ανάληψη άνω του ποσού των 1.800 ευρώ, ισχύει μόνο για όσους καταθέτουν φυσικό χρήμα στην τράπεζα (ανάληψη έως και το 100% των ποσών που καταθέτουν) και για εμβάσματα από το εξωτερικό (ανάληψη του 50% του ποσού του εμβάσματος).























































