ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντυπωσιασμένος από την επιστροφή της Ελλάδας στον σωστό… δρόμο, παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Βίτορ Κονστάνσιο, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε από τη Φρανκφούρτη.
«Η Ελλάδα κατάφερε να πραγματοποιήσει αξιοσημείωτη επιστροφή, η ανάπτυξη έχει επανακάμψει, έχει εξασφαλιστεί ένα μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα και έχει πλέον διαμορφωθεί θετικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
Η εμπιστοσύνη προς τον τραπεζικό τομέα έχει ανανεωθεί, οι καταθέσεις αυξάνονται και η εξάρτηση από τον ELA έχει μειωθεί κατά πολύ», δήλωσε ο Κονστάνσιο.
«Η ευνοϊκή τροπή των τρεχουσών εξελίξεων στην Ελλάδα αξίζει καλύτερης αναγνώρισης, επειδή συμβαίνει στο τέλος μιας εξαιρετικά επώδυνης προσαρμογής, η οποία θα μπορούσε να είχε εν μέρει μετριαστεί, αλλά μόνον εν μέρει», είπε.























































